Skip to main content

Reviews over ervaringen met Slob Management

Onze kennismaking met Nelie stamt uit 1987. We hebben haar in de loop van de jaren ontmoet in diverse rollen: opdrachtnemer (interim-manager of organisatieadviseur), opdrachtgever en collega. Wat Nelie in al die hoedanigheden kenmerkt is haar authenticiteit, intelligentie in analyse en aanpak, moed, uithoudingsvermogen en humor. Het is een genoegen met haar samen te werken.

Elly van de Graaf en Koos VerwoerdBureau Van de Graaf en Verwoerd

Nelie kan in complexe situaties de helderheid brengen die organisaties verder brengt. Haar analyses zijn scherp. Het doel weet zij voor iedereen op heldere wijze over te brengen en met dezelfde heldere benadering weet zij mensen te motiveren in beweging te komen. Haar out of de box denken ben ik nog niet eerder tegengekomen en biedt mogelijkheden waar anderen opgeven.

Jolanda van der LindenBureau Lindencoacht

Nelie heeft bijna 2 jaar bij ons gewerkt als interim-manager bij diverse clusters. Clusters met diverse aandachtspunten. Kenmerken van Nelie zijn: gepaste afstand, nuchter, grote lijnen en relativeren. Gelardeerd met wat droge humor is ze een fijne vrouw om mee samen te werken.

Monique DongelmansMundo Kinderopvang

Door de intensieve begeleiding van studenten in het afstudeertraject is het Nelie Duijm gelukt meerdere studenten aan een diploma te helpen.

Omdat Nelie de kwaliteitscriteria en kaders van InHolland zeer goed kent, hoef ik me nooit zorgen te maken over de borging van het eindniveau. Nelie bewaakt als geen ander het niveau van de afgeleverde afstudeeronderzoeken.

Tini HoogstraatenInHolland Amsterdam